Arquikids vol agraïr al Grup de treball “L´etica i estetica de les escoles de Reggio Emilia”, a càrrec de Maria Vinuesa ( Associació de mestres Rosa Sensat) per haver concorregut el dissabte 14 de març a la xerrada que va tenir lloc en el nostre despatx sobre Arquitecura i nens.

Moltes gràcies a totes!
EQUIPO ARQUIKIDS

Posted in all
Posted by:ARQUIKIDS

Arquikids creates educational programmes & activities related to architecture and built environment for young people and children. We create situations that will lead children to experience and experiment with architecture themselves. Workshops / installations / trips / hand on activities / visits

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s